Παλιές φωτογραφίες σχολείου

- Φωτογραφίες

Το μικρό μας μουσείο

J0283709

Καμινίκια θύμισες που αργοσβήνουν

Καταγραφή

Τοπική ιστορία των Σερρών

history banner

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

paratiritirio

Πειράματα με απλά υλικά

peiramata

Συνήγορος παιδιού

synigoros

mouseiaki logo

European school radio

esr1

Εκπαιδευτική Τηλεόραση

ekptil

Οι επισκέπτες μας

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 211374
Μήνυμα Συλλόγου Γονέων - Προς τους γονείς και κηδεμόνες PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 09:24

Αγαπητοί γονείς

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τα νέα μας μέλη -γονείς και κηδεμόνες των παιδιών της Α΄ τάξης -και ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά

Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Διευθυντή και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου , πάντα προσπαθεί με διάφορες δράσεις, να συμβάλει στην καλή λειτουργία του , αλλά και να δημιουργεί ,από τη δική του πλευρά ,ένα ευχάριστο κλίμα στο σχολικό περιβάλλον .Στις δράσεις αυτές εντάσσονται είτε η οικονομική συνδρομή για την αγορά απαραίτητων για το σχολείο υλικών είτε η διοργάνωση διάφορων ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για τους μαθητές του σχολείου. Ενδεικτικά αναφέρουμε την αγορά βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του σχολείου, την ανακατασκευή της εξέδρας για τις σχολικές γιορτές, τα δώρα καλωσορίσματος στους μαθητές της Α΄ τάξης, την προσφορά γλυκισμάτων στις διάφορες γιορτές ,τη διοργάνωση αποκριάτικου χορού και γιορτής στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς κ.α.

Κάνοντας σωστή διαχείριση των οικονομικών πόρων που έχουμε, ευελπιστούμε να προσφέρουμε όσα μπορούμε περισσότερα. Για το λόγο αυτό , σας παρακαλούμε να καταβάλετε την ετήσια συνδρομή σας ,η οποία παραμένει στα 10? ανά μαθητή και 15 ? για τις οικογένειες με δύο παιδιά στο σχολείο, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Σας ευχαριστώ πολύ

εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Κούκλη Αγγελική

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 09:45