Παλιές φωτογραφίες σχολείου

- Φωτογραφίες

Το μικρό μας μουσείο

J0283709

Καμινίκια θύμισες που αργοσβήνουν

Καταγραφή

Τοπική ιστορία των Σερρών

history banner

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

paratiritirio

Πειράματα με απλά υλικά

peiramata

Συνήγορος παιδιού

synigoros

mouseiaki logo

European school radio

esr1

Εκπαιδευτική Τηλεόραση

ekptil

Οι επισκέπτες μας

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 217186
Ανακοίνωση 26-4-2020 PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 26 Απρίλιος 2020 10:24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, Χριστός Ανέστη!
  Μετά απ' αυτό το τόσο διαφορετικό Πάσχα επανερχόμαστε στις ψηφιακές μας τάξεις, με την ελπίδα ότι θα βρεθούμε με τους μαθητές μας, σύντομα, στις φυσικές μας αίθουσες! Η τηλεκπαίδευση θα συνεχιστεί και με τις δυο μορφές της, όπως και στο παρελθόν και με τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την οργάνωση της εκπαιδευτικής καθημερινότητας των μαθητών μας, ώστε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά σ' ένα ψηφιακό περιβάλλον. Και οι δύο μορφές τηλεκπαίδευσης έχουν την ίδια λογική, τον ίδιο σκοπό και αλληλοσυμπληρώνουν το στόχο μας, χωρίς η μία να υπολείπεται της άλλης.
  Ξεκινάμε, λοιπόν, τη Δευτέρα 27-4-2020 μ' ένα πρόγραμμα που θα σας κοινοποιηθεί στα προσωπικά σας emails και που τις λεπτομέρειές του θα τις πληροφορηθείτε από τους δασκάλους των τάξεων και τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του θα αξιολογείται και θα επαναπροσδιορίζεται, ώστε να βελτιώνεται η λειτουργικότητά του.
  Ελπίζουμε πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά, κάνοντας την ευχή της γρήγορης επιστροφής στο φυσικό μας χώρο, στο σχολείο μας. Καλή δύναμη και υγεία σε σας και στους οικείους σας!
                                                                          Με εκτίμηση
                                                                     Νικόλαος Παπαματθαίου